SHOUT OUT!!

En HYLLNING till alla er som trots omgivningens ifrågasättanden, bristande förståelse, stundtals hånande och alldeles alldeles för få applåder givna- har hållit er i form ännu ett år.

Ja, en hyllning till er som har spottat i glaset, som tackat nej till fredagsfikat och som inte åt bulle på kanelbullens dag bara för att ni äter och dricker det ni vill, när ni vill och inte pga andras förväntningar.

Ja, en hyllning till er som skiter i 30 dgrs challanges pga ni hänger i alla dagar året om oavsett om det rycker i kroppen av motivation lr inte, ty ni har etablerat vanor som gör att ni inte måste fundera och känna efter så förtvivlat.

Ja, en hyllning till er som trots att även ni kan drabbas av sjukdom, skador, värk, extrem arbetsbelastning och tja drabbas av livet rent av, ändå inte har några 8-10kilo att gå ner var och vartannat år pga ni har höjt er lägstanivå.

Ja, en hyllning till alla er som inte kan presentera några före- och efterbilder pga ni har fan varit i form så länge att ni knappt minns nåt annat.

Så lets state the obvious-

HIPP HIPP HURRA, fy fan va ni är bra🥳

//Carolin Helt, Int Lic PT #tränaförfan